6 d’abril del 2009

I qui m'ha dit a mi que no?

Tal volta, pot ser podria dir, que he madurat. No que ho haja fet ara de la nit al matí, però sí que m'he fixa't que defenitivament ho he fet. Almenys en un sentit que de sempre, per la meua forma de ser, havia estat oculta.

Alguns dirien que soc independent i que faig allò que vuic sense tindre que comptar amb ningú més. Bó, açò sols ha sigut la tendència que s'ha anat formant en mi durant l'últim parell d'anys. Per als ignorants informaré que no sempre ha sigut així, de fet, sé de mil coses que he perdut a la vida per la (no se ben bé com adjectivar-la) idea de no dur-les a terme tot sol. Com una por escénica però sense espectadors, sols u mateix. D'oritge incert però sense descartar el poder d'inducció d'una societat que et pregunta sovint "però ho has fet tú sol?" Espere que d'ara endavant la resposta a aquesta qüestió sigui un SÍ rotund.

Sense anar molt lluny hi exposaré un parell d'exemples que tal volta m'acaben catapultejant a tants altres (esperats i dessitjats).
Començaré per la Colla Verda: En un post futur m'esplaiaré més a descriuré aquesta associació de voluntaris ecologistes, ben vist, de moment amb açò hi ha suficient. Defensor del planeta que em dic a mi mateixa que soc, i apenes he pogut fer més que reciclar com toca el fem i economitzar l'aigua d'ús diari. Era hora d'anar més enllà i amb aquesta colla crec que ho podré complir. Però això suposava un repte, no coneixer a ningú a part de ser el "nou". "Qué collons, anem-hi!" Primer èxit ;P.
I per últim la gimnàsia. Defenitivament dues hores setmanals de tenis (sempre i quan no plogués) no eren suficients per mantindre's en la forma que u dessitjaria. El cos m'ho avisava a crits i espere no haver decidit buscar solució massa tard. De nou, buscar una nova activitat esortiva requeriria de la meua adaptació a un nou grup de persones completament desconegudes. Ni el futbol, basquet o handbol eren per diferents raons accesibles. Així doncs l'única però mai desestimada opció era la gimnàsia (aerostep, pump, afra...). Compleia tots els requisitis: horaris, diners, exercicis. Segón èxit ;P.

Tot bé de moment, seguim avançant!