28 de juny del 2007

Gay

Huí dia de l'orgull gay. En veritat ja està a punt d'espirar però em sobra temps per fer un breu comentari.

Quan uno aprén a vore el món a través d'una fina pel·lícula de barres dels colors de l'arc de Sant Martí, se n'adona de veres que continua havent gent amb una grossa paret de cinc metres d'espesor i en blanc i negre. Tots sabem, tots deuríem saber que la població gay continua sent perseguida huí en dia, al igual que existeix la xenofòbia, hi ha homofòbia. En paísos de l'Est, Russia, Afganistan, exemples d'on els gays són perseguits, encarcelats o comdemnats a mort. Polonia, imperi del neo-feixisme, on gobernen dos bessons fills del mismísim imperi nazi, han sigut capaços de prohibir fins al simpàtic "Pinky-Winky".

Tot això queda molt lluny d'Espanya, però tampoc es lliura. Famílies "d'españolitos" fan la vida impossible a altres famílies de gays, lesbianes, i dic famílies com dic matrimonis i amb fills. Els amenacen de mort, i són veïns d'un mateix poble. Em resulta ridícul. Però com no, han intentat posar la justícia pel mig i aquesta no fa res. Em resulta ridícul.

PD: Continuaré referint-me com a "españolitos" a tots aquells franquistes que taquen la meua terra al viure en ella. O en el seu defecte, als del PP. (els d'esquerres ja saben per què i els de dretes es preguntaran per què).

PD(2): Són les 00:07... quasi!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Weno, soc txema jeje. Moltes gracies pel text, magradat molt, i malegra que lhages escrit, perque aquest tipus de coses no son nomes de gays, lesbianes, transexuals o bisexuals. pense que es de tots, i estic orgullos dels meus amics.

Crec que tens (i teniu) molts mes ideals que molts gays, i aixo mencanta.

Psdt: La diversitat(cultural, sexual, linguistica, etnica,...)beneficia a tothom.


Fuertitos!!!! Besos wapoooo!!!

Oyros ha dit...

Com ja se sap, imbècils hi ha a totes bandes. És curiós això de Polònia. Parlava amb un d'eixe païs fa un temps i me deia:

"Hace años que nadie vota allí. Sólo abuelas ultra católicas. 70% de abstención. Y eso es lo que pasa. Que ganan los nazis."

També deia que, després que durant tota la vida els hagen estat pegant per totes bandes (estan al mig), s'han tornat mig gilipolles i, ara mateix, estan recelosos de tots els seus veins, la qual cosa es recíproca i tenen un merder...

Unknown ha dit...

Exacte, només cal vore la seua actuació en l'última cumbre europea (que just, acabe d'oir una notícia sobre Polònia), no aceptaven la desició del nou sistema de doble majoria perquè deien que Alemània es volia aprofitar del seu major nombre d'habitants desprès d'haver amasacrat la població de Polònia durant la segona guerra mundial. I mira per on, açò també veneficiava a Espanya, cosa que em va fotre.

Ixa parella de bessons són molt perillosos, exercits de mig món es troben posant els nasos en assumptes d'altres paísos de l'Est, i ningú mira cap a Polònia?